CombiTents – få 6 partytelt for prisen av 1!

CombiTents – få 6 partytelt for prisen av 1!

Med et CombiTents fra Dancover kan du justere partyteltet så det vil passe til nesten et hvilket som helst arrangement du skal arrangere – hver gang du har ett eller annet å feire i fremtiden. Det er et brilliant konsept som gjør det mye enklere å velge riktig partytelt neste gang du ønsker å kjøpe et partytelt i høy kvalitet. CombiTents er delt inn i seksjoner. Bare bruk antallet seksjoner du trenger for anledningen – stort eller lite. Når vi sier at du får 6 partytelt for prisen av 1 – så mener vi det!

CombiTents – en brilliant løsning basert på mange års erfaring.
Dancover har nesten 20 års erfaring med partytelt for både private og profesjonelle kunder. Dette har ført til utviklingen av en ekstremt effektiv løsning som gir deg muligheten å tilpasse partyteltet ditt. Normalt har du et partytelt som enten er for lite eller for stort. Med Dancover CombiTents er partyteltet ditt justerbart så du alltid vil har et partytelt i rett størrelse uansett hvor mange mennesker du ønsker å invitere.

CombiTents er ganske enkelt en veldig effektiv løsning.
‘Hemmeligheten’ bak Dancover CombiTents partytelt er faktisk ganske enkel – seksjoner. Ved å dele partyteltet i seksjoner er det mulig å en veldig fleksibel løsning som tilfredsstiller alle behov – alltid. Det litt tid å sette opp et stort partytelt, så ofte velger man ikke å sette opp partyteltet hvis antallet gjester ikke er så mange. Med et CombiTents derimot trenger du bare å sette opp det antallet seksjoner du trenger tilpasset antallet gjester du inviterer. Brilliant er kanskje et sterkt ord men det har vist seg å være en ekstremt anvendelig løsning for ganske mange mennesker.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: