Parasoller sørger for skygge og et snev av klasse

Parasoller sørger for skygge og et snev av klasse

Dancover dekker det meste – stort eller lite, og det inkluderer vårt store utvalg produkter som gir deg ly og skygge. Gjennom sommeren trenger vi å komme oss ut av solen, for å få skygge når det ofte blir for varmt midt på dagen. Skygge er også viktig når vi ønsker å beskytte oss fra for mye sol. Med en parasoll, en klassisk parasoll eller kanskje en av de moderne hengeparasollene, vil du alltid ha et område i hagen som sørger for behagelig skygge på dagtid. Imidlertid kan parasollen også være anvendelig om kvelden, da et lerretstak over terrassen vil holde kveldsduggen unna så du kan nyte kveldene mye lengre. En parasoll er også en veldig fleksibel løsning siden den kan flyttes rundt i hagen eller på terrassen.

Paviljong – en mer permanent løsning

Parasoller kan både være praktiske og fine å se på, men en paviljong i høy kvalitet gjør et helt annet inntrykk. En paviljong med gardiner sørger ikke bare for skygge og ly, den blir også det naturlige samlingspunktet i hagen. Det gir deg en helt spesiell følelse å sitte under et lerrets eller polykarbonat-tak for å kunne nyte skyggen på dagtid. Det er lett å føle seg som en filmstjerne der du sitter under en paviljong i høy kvalitet i en solstol med en kald drink i hånden. Om kvelden lager paviljongen fantastiske rammer for et hyggelig måltid med godt selskap.

Dancovershop.com kan du velge fra en et stort utvalg parasoller, fra de klassiske parasollene til de moderne hengeparasollene. Med en vakker parasoll gir du hagen eller terrassen både et praktisk og elegant tilskudd. I butikken finner du også et stort utvalg paviljonger og hagemøbler som spisebord, solsenger, solstoler og mye mer.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: