Partytelt – Dancover introduserer reservedelsbutikk

Partytelt – Dancover introduserer reservedelsbutikk

Et partytelt er satt sammen av mange forskjellige deler som er laget for å vare i mange år. Det hender at en del forsvinner eller blir ødelagt, da har du et stort fint partytelt til ingen nytte. Heldigvis er det løsning på problemet.

Med ny reservedelsbutikk varer partyteltene enda lenger
danocovershop.com er det enkelt å finne og kjøpe reservedeler til de populære partyteltene som leveres i forskjellige størrelser, modeller og kvaliteter. Dancover introduserer en egen reservedelsbutikk som gjør det enklere å finne rett reservedel. Denne brukervennlige tenkemåten har gjort Dancover til en av de ledende leverandørene av partytelt og lagringsløsninger i Europa. Med et partytelt i høy kvalitet har du de perfekte rammene for mange hyggelige selskaper i mange år fremover, selv hvis du skulle miste en del. I den nye reservedelsbutikken på dancovershop.com kan du som kunde finne, og kjøpe nøyaktig den reservedelen du trenger. Nå i begynnelsen finner du deler til rammen på reservedelsbutikken, men det er mulig å kjøpe andre reservedeler som sidevegger og tak-duk osv. i den ordinære butikken.

Reservedelsbutikken gjør det raskt og enkelt
Når du trenger en reservedel til partyteltet ditt finner du rett type partyteltdancovershop.com og klikker på ikonet for reservedeler. I reservedelsbutikken finner du en detaljert tegning av ditt partytelt, som hjelper deg med å finne nøyaktig den reservedelen du trenger. Det er også enkelt å bestille reservedeler siden du kun skriver inn produktnummeret på reservedelen inn i samme skjermbilde og trykker ‘Kjøp Nå’! Det blir ikke enklere enn det. Tidligere var det litt omfattende å finne og bestille reservedeler – som er så viktige for at du skal ha muligheten til å sette opp og bruke partyteltet ditt. Nå har det blitt veldig enkelt å bestille savnede deler – så du kan nyte partyteltet ditt fra Dancover i mange år fremover og fortsatt lage de perfekte ramme for mange, trivelige selskap.

Kundeservice…klar for service
Den nye reservedelsbutikken er intuitiv og lett å navigere i, men har du spørsmål vedrørende ditt partytelt står kundeservice klar for hjelpe deg til å finne nøyaktig den reservedelen du trenger. Er du på jakt etter å kjøpe et partytelt til din neste feiring med familien eller på jobb, er du naturligvis også velkommen til å ringe. Se alle de vakre partyteltene og mye mer på dancovershop.com

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: