En carport fra Dancover beskytter bilen din hver eneste dag

En carport fra Dancover beskytter bilen din hver eneste dag

Med en carport i høy kvalitet fra Dancover vil bilen din være klar til bruk hver morgen uten at du må koste snø, skrape is eller fjerne løv. Taket har to-lags polykarbonat-paneler som sørger for både skygge og beskytter billakken mot skadelig UV-stråling. Carportens enkle, elegante design passer de fleste hus i alle farger, former og størrelser – og skaper en vakker, beskyttet parkeringsplass for bilen din.

Carport i høy kvalitet til en hyggelig pris
Carporten er lett å montere hvis man er to på jobben. Rammeverket er motstandsdyktig mot rust; laget av pulverlakkert aluminium og galvanisert stål. Carporten er både holdbar, vedlikeholdsfri og vil ikke gulne siden den er 100% beskyttet mot UV-stråling. Takpanelene har lysgjennomslag på 90%. Med denne carporten har du en holdbar carport som ser bra ut, og vil beskytte bilen din i mange år. Den er helt vedlikeholdsfri og enkel å holde ren med bare vann. To takrenner leder regnvannet sideveis så du alltid kan komme til bilen.

Carport med forskjellige bruksområder
Som det ligger i navnet carport, er den primært tiltenkt å parkere bilen under. Men en carport kan enkelt brukes til mange andre formål. En carport i et slikt design kan like godt være tak over en badestamp eller brukt som paviljong for en periode. Brukt på denne måten har du muligheten til å sitte i ly fra sommerregnet – eller du kan bare plassere hagemøblene under carporten så du slipper å ta putene inn hver dag. Carporten kan også fungere som plass til et utendørskjøkken eller for grillmesteren hvis været ikke samarbeider. Les mer om om carporter på dancovershop.com

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: