Et partytelt skaper den rette atmosfæren

Et partytelt skaper den rette atmosfæren

Om solen skinner eller ikke, et partytelt fra Dancover vil bli en suksess på en hvilken som helst grillaften i sommer, når venner og familie kommer sammen i hagen og grillmaten freser på grillen. Partyteltene er å få i forskjellige størrelser, utførelser og farger for å passe til alle typer fest og selskap – fra de mer formelle til de spontane som planlegges der og da.

Fleksible og holdbare partytelt
Partytelt fra Dancover selges under forskjellige merkevarenavn som: Original, Exclusive og Combitent. Samme hva du velger, et partytelt fra Dancover er enkelt å lagre og lett å sette opp når du trenger det. Å ha et partytelt hjemme betyr at du ikke har unnskyldninger for ikke å holde en fest lenger.

Partytelt sørger for både skygge og ly
Partytelt i høy kvalitet sørger for skygge for solen på dagtid, og ly for dugg og kald kveldsluft når festen strekker seg inn i natten – og en god fest strekker seg gjerne langt utover natten! Teltene gjør det enklere for gjestene dine å bli litt lenger, fordi det er fristende å trekke inn i teltet om kvelden når det ofte blir litt kjølig. Dancover har partytelt fra ni kvadratmeter til 100 kvadratmeter på lager.

 

Ikke glem belysning og dekorasjoner

Et vakkert pyntet telt skaper alltid en spesiell atmosfære. Spesielt hvis du har brukt litt tid og penger på belysning. På dancovershop.com finner du et stort utvalg partytelt i forskjellige størrelser, former og farger. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer bord, stoler og dekorasjoner. Legg merke til alle LED-ballene, kubene og blomsterpottene som vil skape en unik stemning i og rundt partyteltet.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: