CozyLifeStyle – nå i en elegant gråfarge

CozyLifeStyle – nå i en elegant gråfarge

Settet med lette, vedlikeholdsfrie hagemøbler fra Dancover er nå også tilgjengelig i en elegant gråfarge. Bordet med seks stoler er laget av non-wood og pulverlakkert aluminium som gjør det ekstremt holdbart. Settet inneholder et bord på 164x90x76 med en skjult forlengelse på 52cm. De seks stolene har armlener og kan stables.

Slik kan du ha det i sommer
Dancover er en av de stor nettbutikkene i Europa som tilbyr paviljonger, pop-up telt, partytelt, møbler og mange andre produkter til hagen, eventer, lagring og mye mer. CosyLifeStyle er et nytt varemerke fra Dancover, og hagemøbelsettet er tilgjengelig i fargene svart og grå. Hagemøblene er vedlikeholdsfrie og du trenger ikke gjøre noe som helst for å holde de fine og klar til bruk sesong etter sesong. Glem gammeldagse hagemøbler av tre og nyt den nye stilen som gir deg mer tid til å sitte ned og nyte hagen.

Plass til gjester
Det solide og stabile bordet fra CosyLifeStyle by Dancover veier veldig lite, er lett å flytte og med innebygd forlengelse slik at du på kort tid kan lage bordet større om du venter gjester til lunch eller middag. På jakt etter ekstra stoler, hagebelysning eller en paviljong for sommerfestene, start jakten på dancovershop.com, der du kan bestille det nye hagemøbelsettet CozyLifeStyle i grått, og mange andre produkter som vil gjøre hagen din til å se stilfull og komfortabel ut.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: