FlexTents PRO – den perfekte rammen rundt hvilket som helst party, eller event

FlexTents PRO – den perfekte rammen rundt hvilket som helst party, eller event

FleXtents PRO fra Dancover er simpelthen den best mulige løsningen, når du trenger et profesjonelt telt du kan sette opp i løpet av få minutter – med litt trening. Det er solid, funksjonelt og enkelt å oppbevare og transportere. Glem det å leie telt når du skal ha fest, enten det er til bryllup, konfirmasjoner eller årets store sommerfest. Sammenlignet med å leie trenger du bare å bruke teltet to ganger for å spare inn kjøpesummen.

En enkel, fleksibel løsning
Å ha sitt eget FleXtents PRO gir deg de perfekte rammene for en fest eller et event når som helst. Det tar bare få minutter å sette opp ditt eget vakre telt, som vil skape den rette atmosfæren for enhver feiring. Samtidig gir teltet deg og dine gjester ly og skygge.

Sommerfesten
Nå er det på tide å planlegge din neste fest. FlexTents PRO er enkelt å lagre og transportere hvis festen foregår et annet sted enn hjemme. Du må vurdere hvor mange fordeler det vil være med å ha ditt eget FlexTents PRO klar til bruk til enhver tid. Dette merket har vært på markedet i over 10 år og er ledende på det europeiske markedet. På dancovershop.com kan du se hele utvalget av partytelt i mange forskjellige størrelser, farger og utførelser. I tillegg kan du alltid få profesjonell assistanse fra kvalifiserte medarbeidere på vår kundeservice.

Profesjonell kvalitet
Hos Dancover finner du langt mer enn partytelt i profesjonell kvalitet. Du finner også alt du trenger for et party eller et event – bord, stoler, belysning, duker og mye mer som vil gjøre mer ut av den spesielle dagen. FlexTents PRO varer i tillegg i mange år grunnet en solid aluminiumsramme, store bunnplater og solid forankring. Duken er laget av høykvalitets kraftig polyester med en tykt vanntett, UV-bestandig og vaskbart PVC-belegg.

dancovershop.com kan du se vårt store utvalg partytelt, baldakiner og lysthus i mange størrelser, farger og utførelser. Ha en fantastisk fest!

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: