Fordeler med potter ipolyetylen

Fordeler med potter ipolyetylen

Fordeler med potter ipolyetylen

Når du tenker på potter, tenker man i utgangspunktet på tradisjonelle terrakotta potter i leire. I de seinere årene, har et nytt materiell kommet på markedet. Polyetylen er navnet på dette materialet og den passer perfekt som råmaterial for utendørs potter.

Du kan si at potter i polyetylen er imitasjoner. Når du går nærmere og flytter fingeren over material overflaten, da vil du ved syn og følelse vite at materialet er forskjellig fra leire. Likevel er polyetylen potter et perfekt alternativ til leire potter.

Her er fem grunner:

1)      Potter i polyetylen er billigere enn leire potter. Hvis du er kostnads bevisst (og de fleste av oss er det) og vil fortsatt nyte fordelene av planter i utendørs potter, at polyetylen potter er gode og rimelige alternativer.

2)      Polyetylen er støtsikker. Pottene vil ikke knuse hvis du er uheldig å støte borti dem. Den gir ikke glasskår som en potte av leire. Polyetylen har fleksible og elastiske egenskaper som plastikk.

3)      Potter i polyetylen tåler ekstreme temperaturer mellom -50 og 60⁰C. Du trenger ikke flytte pottene når vinteren kommer, med mindre du bor på månen.

4)      Pottene tåler UV lys og den bleker ikke selv om den blir direkte utsatt for sollys gjennom sommeren.

5)      Potten veier bare 1/10 av tradisjonelle terrakotta potter. Polyetylen er super holdbart, fleksibelt, men også et lett material. Ved oppussing av terrassen, trenger du ikke lenger å leie en kran til å flytte rundt på dine potter.

Fordeler med potter ipolyetylen

Det er mange fordeler ved å bruke dem. Les om fordelene ved å bruke potter her.

Du kan også sjekke vårt utvalg av polyetylen potter, som vi selger i vår butikk. Sjekk våre potter her.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: