CombiTents Telt –matche det med antall gjester på festen din

CombiTents Telt

CombiTents Telt

CombiTents er et nytt og innovativt konsept som revolusjonerer ideen om et telt som et utendørs tildeknings alternativ som er fast eller bestemt størrelse.

CombiTents telt tillater deg å legge til eller fjerne telt seksjoner og dermed redusere eller forstørre teltet etter behov.

Avhengig av størrelsen på din fest, bare legg til eller fjern telt seksjoner for å forme et telt som matcher antall gjester du har invitert.

Opptil 6 i 1 telt som standard.

Dancover gir deg muligheten til å velg telt, som har opptil 6 forskjellige størrelser som standard.

Hvis du ikke trenger telt med så mange variasjoner, kan du kjøpe en mer simpel versjon, nemlig et telt som kan settes opp i to størrelser.

Dancover kaller disse henholdsvis, 6 i 1 og 2 i 1 CombiTents telt. I mellom disse størrelsene, har vi flere versjoner av 5 i 1 CombiTents. Videre kan du kjøpe flere 4 i 1 og 3 i 1 versjoner og selvfølgelig flere separate telt seksjoner, hvis du vil utvide ditt CombiTents telt du allerede har.

Innovative løsninger lager en ny CombiTents telt

Nye telt seksjoner er lagt til combiTents telt med innovative Trippel Borrelås System. Dette systemet holder sammen tak seksjoner og holder regnet ute mellom dem. Det samme gjelder Dobbel Borrelås WindStop, den holder sammen telt seksjonene langs sidene for å hindre trekk og fuktighet.

CombiTents Telt

CombiTents er tilgjengelig i 2 grader

Du kan kjøpe ditt CombiTents telt i to grader, nemlig Exclusive og Semi Pro.

Forskjellen er at Semi Pro er litt kraftigere ramme og passer litt bedre for hyppigere bruk.

På tross av det, kan begge teltene brukes av private og profesjonelle arrangement – og begge er laget for å beskytte verken mer eller mindre nøyaktig antall gjester på din hage fest.

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: