Bærebagger for telt

Solide bærebager til partyteltet.

Bærebager gjør det enkelt for deg å lagre og transportere partyteltet fra Dancover. De solide bagene gir perfekt lagring til alle smådelene som partyteltet består av. Partyteltet har mange rør, bolter og mye annet – og for å holde alt sammen på ett sted, trygt og velorganisert, anbefaler vi at du bruker én eller flere av de spesielle bærebagene til transport og lagring. De praktiske bærebagene er spesielt laget til partyteltene, de er holdbare og vannavstøtende. Bagene har kraftige glidelåser og flere solide håndtak, som gjør det enkelt for deg – eller kanskje to personer – å bære og flytte partyteltet når det er lagret i en bag. Bærebagene eller transportbagene fr Dancover er laget til å holde sidevegger, takduk, beslag, rør og teltben. Det er viktig at du bestiller bagene i den rette størrelsen tilpasset partyteltet du har. Vi har flere serier med bærebager i forskjellige størrelser som matcher de ulike partyteltene!

Bærebager hjelper til med å beskytte partyteltet når det lagres.

De store bærebagene til de ulike partyteltene er perfekte til å lagre partyteltet og for å bære det ut til montering. Bagene gjør det også enklere å transportere partyteltet når du ønsker å bruke det andre steder enn hjemme. Når du bestiller bagene til partyteltet, sørg for at du bestiller riktig størrelse ettersom vi har flere forskjellige størrelser til både bager og partytelt. Dancover er den ledende leverandøren av partytelt i Europa, og vi tilbyr et stort utvalg av partytelt i mange forskjellige størrelser, farger og design. Det er derfor det er så viktig å være nøye når du bestiller både partytelt og bager. Hvis du vil, kan xpertene våre på Dancovershop.com assistere deg hvis du har noen spørsmål om partyteltene, bærebagene eller andre produkter. Vi anbefaler at du bruker separate bærebager til duken og alle metalldelene, ettersom rørene og andre deler kan skade den myke duken.

Bærebager er en liten men viktig del av det store utvalget vi har.

Du tror kanskje at en bærebag til et partytelt ikke er så viktig, men når du trenger å lagre eller flytte partyteltet, vil de solide bagene utgjøre en stor forskjell. Dancover.com har et stort utvalg av partytelt – det største på markedet – i tillegg til alle det andre partytilbehøret du trenger for å gjøre arrangementet vellykket. Du får foldebord og stoler i høy kvalitet, benkesett, belysning, ovner, dekor, engangsservise og mye mere.